Imate žicu za učenje?

Najave

Zadnja Pripremna radionica za stjecanje PMP/CAPM certifikata prije ljeta započinje 18.6. u 17:00.

Učionički program

U organizaciji Akademije za Digitalnu ekonomiju, hrvatskog fintech buildera Minka i Cognite, 5. i 6. ožujka od 15:00-19:00, u prostorima HUB385 održat će se dvodnevni Bitcoin Blockchain Bootcamp.

Počeli su upisi na semestralni online tečaj engleskog jezika, a nastava kreće u tjednu koji započinje 12. ožujka.

Pripremili smo novi e-learning tečaj - General data protection regulation course - Opći tečaj zaštite osobnih podataka koji će Vam pomoći da se pripremite za primjenu Uredbe o zaštiti osobnih podataka! Do kraja siječnja uz promotivnu cijenu.

Certifikacijski program Biti coach upisuje novu generaciju polaznika. Program vas osposobljava za samostalnu karijeru coacha, a uspješnim prolaskom kroz program i položenim završnim ispitom stječete dva certifikata.

Kao i zadnjih nekoliko godina, prva Pripremna radionica za stjecanje PMP i CAPM certifikata u novoj godini počinje u četvrtom tjednu, u ponedjeljak, 22.1.2018. u 17:00. Za sve koji se prijave do kraja godine poklanjamo 10% popusta!

Pozivamo vas na besplatan webinar o alatu Raptivity, koji će se održati 7. prosinca 2017. u 18:00., a vodit će ga Joe Ganci, veteran s 34 godine iskustva u e-learning industriji.

Pozivamo vas na još jedan u nizu Skillsoftovih besplatnih webinara koji će se održati 12. prosinca u 15:00.

Pozivamo vas na webinar Jesu li ljudi najslabija karika u području kibernetičke sigurnosti, koji će se održati u srijedu, 11. listopada s početkom u 15:00.

Nova Pripremna radionica za stjecanje PMP i CAPM certifikata počinje u ponedjeljak, 16.10.2017. u 17:00. Prvo predavanje održavamo u Cogniti na adresi Zvonigradska 27, Zagreb, a počinjemo u 17:00...

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?