Imate žicu za učenje?

Vijesti

U sklopu Erasmus+ projekta Promote WBL, dovršen je i pilotiran online tečaj Promote WBL. Tečaj je namijenjen učiteljima i mentorima praktične nastave i učenja na radu, a cilj mu je promovirati uspješno i kvalitetno učenje na radu (work-based learning, WBL). Pored informativnih multimedijalnih lekcija i studija slučaja, tečaj sadrži i Priručnik o učenju na radu s praktičnim savjetima.

Stupanjem na snagu GDPR-a 25. svibnja ove godine, pravila prikupljanja i čuvanja informacija su se postrožila, a Cognita i portal edukacija.net ostaju posvećeni zaštiti osobnih podataka

Najavljujemo novu, pedesetu po redu grupu Pripremne radionice za stjecanje PMP/CAPM certifikata kojom je moguće steći čak 56 PDU / kontakt sati! Edukacija kreće učioničkim predavanjem u ponedjeljak, 19. ožujka 2018. od 17:00-19:00. 

Naslov je provokativan, pogotovo zato što je jedan od velikih rezultata coachinga – samopromatranje i bolje poznavanje samog/same sebe.

No ovoga puta govorimo o dobrim navikama. Čovjek je biće navike, pa iako racionalno zna da bi neke od uobičajenih postupaka trebalo promijeniti, ili uvesti nove, zdravije i produktivnije navike, obično se drži svojih standardnih rutina.

Prema planu i predviđenim rezultatima Erasmus+ projekta „Promote WBL“, krajem prošle godine kreiran je online tečaj "Training Course for VET Teachers to facilitate and promote effective WBL", a od jučer je s edukacijom krenula prva pilot skupina polaznika.

Lideri koji dobro detektiraju društvena kretanja zapazili su još krajem prošlog stoljeća: okruženje u kojem posluju više nije stabilno, promjenama više ne upravljamo neko ih non-stop živimo. Službeni naziv ta su zapažanja dobila u akronimu VUCA...

The Project Management Institute (PMI®) najavio je od ožujka 2018. godine novu verziju za PMP® Exam. Ujedno, našim korisnicima najavljujemo prijelaz s petoga na šesto izdanje PMBOK Guide...

Coaching je u danas puno više od usavršavanja vještina ili dosizanja prodajnih ciljeva, a coach je katalizator – osoba koja klijentu pomaže da ‘ispriča svoju priču’, kaže tko je i što je, što želi, i kako to želi postići. Renata Takač Pejnović Vas u svojem novom blogu pita koja je Vaša priča

Raptivity donosi novost u svoje interakcije: Raptivity Flavors. Osim stotinjak predefiniranih vrsta interakcija, za njih šest vrsta sada je dostupno i 15 podvarijanti, nazvanih Raptivity okusima (Raptivity Flavors).

Počevši od ponedjeljka, 4. prosinca, pa sve do utorka, 19. prosinca, Skillsoft vam svaki radni dan daruje po jedan besplatan e-learning tečaj.

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?