Imate žicu za učenje?

Introduction to the Agile Principles and Mindset

Pozivamo vas na online predavanje Introduction to the Agile Principles and Mindset koje će se održati u petak 14.1.2021. od 17:00-20:00. Predavanje je namijenjeno svima koji upravljaju projektima ili operacijama i žele naučiti više o agilnim metodama. Predavanje je dio Technology & Developer kolekcije, ali ćemo svim zainteresiranima omogućiti besplatan pristup u navedenom terminu. Prijaviti se možete preko demo pristupa kolekciji (u komentar upišite da ste zainteresirani za predavanje) ili nam pošaljite mail na info@cognita.hr.

Za sve koji kolekciju već koriste, osim samog predavanja, snimka će biti dostupna tijekom cijelog trajanja pristupa kolekciji. 

 

 

 

Predavanje Introduction to the Agile Principles and Mindset vodit će trenerica Barbara Waters koja vodi i bootcamp programe za stjecanje PMP certifikata. Glavna tema ovog trosatnog predavanja je održavanje koraka s brzinom promjena, a pomoći će vam u postavljanju razumnih očekivanja, iskorištavanju naučenih lekcija, pružanju vrijednosti i prihvaćanju promjenjivih ciljeva. Na predavanju će biti govora o karakteristikama agilnog upravljanja projektima, što uključuje inkrementalnu i iterativnu isporuku proizvoda, prilagodbu plana i korištenje empirijskih podataka za procjenu izvedbe projekta.

Datum održavanja: 
Petak, 14. siječnja 2022 - 17:00

Slični članci

Ako ste početnik koji želi steći nova znanja kako bi pronašli posao u danas najatraktivnijoj industriji ili napredovali u karijeri ili ste iskusni renomirani informatički stručnjak ili se pripremate za stjecanje nekog od svjetskih industrijskih certifikata, provjerite kolekciju Technology & Developer Expert!

ekran računala prikazuje javascript kod
Istraži našu promotivnu ponudu i nauči jedan od najpopularnijih programskih jezika za razvoj interaktivnih web stranica.
Sučelje aplikacije
Što su Practice Labs za razvojne programere i kako ih koristiti? Otkrij mogućnosti virtualnih testnih okruženja za praktične vježbe programiranja.

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.