Imate žicu za učenje?

Vi ste ovdje

Početna | Sadržaj | Najave | Webinar Izgradnja sustava za osposobljavanje ženskih lidera u firmi Xchanging

Webinar Izgradnja sustava za osposobljavanje ženskih lidera u firmi Xchanging

Istraživanja su pokazala da tvrtke s raznolikim timovima lidera u prosjeku financijski nadmašuju konkurentske tvrke u nizu mjera, uključujući veći povrat od prodaje, bolje rezultate poslovanja i veće vrijednosti dionica. Uzevši u obzir da ima više muškaraca imenom John nego žena na vrhovnim pozicijama u vodećim firmama u Ujedinjenom Kraljevstvu, potreba za više ženskih lidera u radnoj snazi je neosporna.

Xchanging, firma u sklopu DXC Technology, prepoznala je taj rascjep u sustavu osposobljavanja lidera. Oni su implementirali Skillsoftov program Women in Action™ koji se sastoji od tzv. “obrazaca učenja”, a sadrži preporučene video materijale, sažetke knjiga i udžbenike, te su razvili program usmjeren liderima u organizaciji. U ovom webinaru saznajemo kako je Xchanging razvio uspješan program za ženske lidere.

 Pridružite nam se u srijedu, 16.8.2017 od 15:00 sati. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavama.

Slični članci

Pozivamo vas na besplatan webinar Just Listen: Tips from a Former FBI Negotiation Trainer on How to Get Through to Anyone koji će se održati 9.7.2014. u 18:00.

Pozivamo vas na besplatan webinar koji će održati Dan Pontefract (Chief Envisioner, TELUS), koji će se održati 17.7.2014. u 20:00.

Pozivamo vas na besplatni webinar dr. Davida Rocka s temom Rethink Learning: Designing Initiatives with the Brain in Mind. Webinar je na rasporedu u utorak, 15.9.2015. u 18:00.

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.