Imate žicu za učenje?

Webinar: Otkrijte 10 HR alata koji donose rezultate

Najavljujemo novi Skillsoftov besplatan webinar: Discover 10 HR Practices That Drive Results koji će se održati 1. listopada u 17:00 po našem vremenu.

2020. godina izgleda kao divlja vožnja - globalna pandemija je pred odjele ljudskih potencijala na prvo mjesto postavila brzu prilagodbu, pomoć zaposlenicima kako bi se nosili s novim izazovima i vođenje organizacije kroz ovo neviđeno vrijeme poremećaja i stresa.

Mnoge se tvrtke suočavaju s poteškoćama, neke su uspjele preživjeti, ali i napredovati. U ovom besplatnom webinaru pogledat ćemo deset najboljih HR praksi za koje je dokazano da donose poslovne rezultate.

Webinar će voditi Josh Bersin, poznati analitičar, autor i edukator.

Webinar je potpuno besplatan, a prijaviti se možete ovdje.

Datum održavanja: 
Četvrtak, 1. listopada 2020 - 17:00

Slični članci

Pozivamo vas na besplatan webinar Just Listen: Tips from a Former FBI Negotiation Trainer on How to Get Through to Anyone koji će se održati 9.7.2014. u 18:00.

Pozivamo vas na besplatan webinar koji će održati Dan Pontefract (Chief Envisioner, TELUS), koji će se održati 17.7.2014. u 20:00.

Nekoliko vodećih časopisa i organizacija ponovo je proglasilo Skillsoft vodećim svjetskim ponuđačem edukacijskih rješenja!

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.