Imate žicu za učenje?

Do kraja godine nudimo 30% popusta na sve e-learning tečajeve na engleskom jeziku!

Kako se bliži kraj godine, možda se pitate kako najbolje iskoristiti preostali budžet za edukaciju. Online tečajevi najveće svjetske kompanije Skillsoft su jedno od mogućih rješenja.

Odaberite ili kreirajte vlastiti paket sastavljen od e-tečajeva iz kataloga ili s portala edukacija.net i zatražite ponudu. Besplatne primjere Skillsoftovih lekcija možete pronaći ovdje:

Ako prije kupnje želite neki od tečajeva besplatno isprobati, možete, bez ikakve obaveze. Kako i mala investicija u edukaciju može pomoći u postizanju poslovnih rezultata, pročitajte u izvještaju Skill Builders versus Skill Buyers.

Akcija vrijedi do 31.12.2016. i odnosi se samo na e-tečajeve na engleskom jeziku. U akciju nisu uključeni e-learning tečajevi jezika, tečajevi na hrvatskom, niti kombinirani (blended) programi.

Slični članci

Pozivamo vas na besplatan webinar Just Listen: Tips from a Former FBI Negotiation Trainer on How to Get Through to Anyone koji će se održati 9.7.2014. u 18:00.

Pozivamo vas na besplatan webinar koji će održati Dan Pontefract (Chief Envisioner, TELUS), koji će se održati 17.7.2014. u 20:00.

Nekoliko vodećih časopisa i organizacija ponovo je proglasilo Skillsoft vodećim svjetskim ponuđačem edukacijskih rješenja!

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?