Imate žicu za učenje?

Iskoristite popust od 50% na poslovne e-learning programe!

Tijekom siječnja 2016. godine na ovom portalu promoviramo popularne poslovne e-learning programe, koji će vam biti dostupni po 50% nižoj cijeni. Uz popustu, tečajeve možete i besplatno isprobati.

Programi uključuju teme poput prodajnih vještina, podrške korisnicima, upravljanja i vodstva, financija i knjigovodstva, upravljanja ljudskim potencijalima itd. Dio programa uključuje tečajeve za pripremu međunarodnih certifikata vendora poput: ASQ (Six Sigma), Human Resource Certification Institute (HRCI), International Institute of Business Analysis (IIBA), ITIL, Society for Human Resource Management...

Popust će trajati do kraja siječnja 2016., a već danas možete iskoristiti akciju e-learning programa iz kataloga Poslovne edukacije i osobnog razvoja.

Napomena!
Popust je ograničen samo za programe koji nose oznaku E-learning program ()

Opis e-tečajeva 

E-learning sadržaji na engleskom jeziku su multimedijalni, interaktivni i namijenjeni za samostalno učenje. Pojedine serija sadrži nekoliko povezanih tečajeva za koje je predviđeno nekoliko sati učenja, a to je usporedivo s klasičnim učioničkim seminarima u trajanju od pola dana do dva dana. Nekoliko je tipova uključenih resursa koje ćete pronaći u katalogu:

 • E-learning courses – "klasični" e-learning tečajevi, strukturirani i slijedni materijali za samostalno učenje. Svaki tečaj uključuje i pripadajući test za ocjenu usvojenog znanja.
 • TestPreps – testovi za pripremu certifikacijskih ispita.
 • Final Exams - završni testovi kojim se dokazuju usvojena znanja za pohađanu seriju tečajeva. U nekim slučajevima, prolaz na testu je preduvjet za stjecanje certifikata.
 • Business Impact Series - kratke multimedijalne (video+animacije) prezentacije gradiva (poput edukativnih emisija na TV), a tematski sadrže najbolje prakse i stvari koje treba izbjegavati u realnim poslovnim situacijama.
 • Challenge Series - role-play multimedijalne interakcije. U 15-20 minuta, polaznik treba riješiti određeni problem vezan uz konkretnu situaciju.

Edukacija ima sljedeće osobine

 • Polaznik dobiva pristup odabranim tečajevima na godinu dana. Dobiva vlastito korisničko ime i lozinku kojima pristupa sustavu i tečajevima.
 • Tečajevima se može pristupati u bilo koje vrijeme, neograničen broj puta. Čak i kada polaznik neki tečaj savlada, može mu ponovo pristupiti radi ponavljanja i osvježavanja znanja.
 • Tečajevi su strukturirani (podijeljeni na cjeline - module, poglavlja, lekcije...), multimedijalni, interaktivni i polaznika slijedno vode kroz gradivo. Polaznik tipično ima gumbe za navigaciju (naprijed, nazad) kojima se kreće kroz gradivo. Na pojedinim stranicama nalazi se gradivo prezentirano u obliku teksta, slike, animacije, videa ili interaktivnih elemenata. Najčešće postoji i glas koji čita tekst prikazan na ekranu (ili se tekst moze prikazati u obliku titlova).
 • Interaktivni elementi uključuju kviz pitanja, zadatke i vježbe čiji je cilj polazniku pomoći u savladavanju gradiva.
 • Da bi polaznik savladao tečaj, treba proći kroz sve stranice neke lekcije i kroz sve lekcije tečaja.
 • Nije potrebno proći kroz cijeli tečaj (ili lekciju) odjednom. Sustav pamti postignuto i kod sljedeće prijave, polaznika će dočekati ista situacija kao kod zadnjeg pristupa (zapamćen napredak i lokacija na kojoj se nalazio).
 • Većina tečajeva uključuje testove koje je moguće koristiti za predtestiranje i završno testiranje. Polaznik testovima može pristupati višekratno, a njihova glavna namjena je samostalna evaluacija postignutog.
 • Tečajevi mogu uključivati transkripte, Skill Briefove, Job Aidove i druge dodatne resurse, koji korisniku služe kao dodatni materijali za učenje i kasniji rad i koje može isprintati.
 • Za pojedine tečajeve postoji mentorska podrška u obliku direktnih poruka i poruka u sklopu diskusijskih grupa, a neke tečajeve kombiniramo s drugim metodama (predavanjima u učionici ili putem Interneta).
 • Jednom mjesečno polaznik dobiva podsjetnik s kratkom statistikom o napretku.

Postupak ostvarivanja ponude

 1. Pronađite željeni e-learning program i prijavite se. 
 2. Mailom ćete dobiti ponudu koja će uključivati popust na cijene koje su iskazane u programu. Pojedini programi sadrže samo okvirne cijene, pa ćemo Vam u ponudi poslati detaljnije specifikacije.
 3. U roku od 2 radna dana od uplate e-poštom ćete dobiti pristupne podatke i uputu za korištenje.

Slični članci

Tvrtka Cognita konstantno provodi akciju u kojoj nezaposleni i studenti ostvaruju popust na prvu

U povodu desetog rođendana Cognita vam do 5.11.2014. godine nudi vrhunske svjetske e-learning tečajeve na engleskom jeziku uz 50% nižu cijenu! Akcija počinje odmah, a završit će u srijedu, 5.11.2014. u ponoć.

Upišite Pripremnu radionicu za PMP i CAPM certifikaciju do 18.01.2019. i ostvarite popust od 20%!

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?