Imate žicu za učenje?

Rosetta Stone online tečajevi uz 60% popusta!

Upišete li online tečaj jednog od 24 jezika do 15. kolovoza, učit ćete cijelu godinu dana za samo 680 kn! I to – kada želite i koliko želite, po programu prilagođenom samo vama!

Pratite nas i na Facebooku, tijekom kolovoza smo pripremili još pogodnosti za vas.

Dostupni jezici koje možete upisati su: europski i latinoamerički španjolski, američki i britanski engleski, francuski, talijanski, arapski, kineski, grčki, irski, nizozemski, poljski, ruski, švedski, turski, hebrejski, indijski (hindi), perzijski (farsi), japanski, korejski, portugalski (brazilski), vijetnamski i filipinski (tagalog).

Navedeni jezici dio su Rosetta Stone® Foundations serije online tečajeva, e-learning rješenja za učenje stranih jezika, od početnih do srednjih stupnjeva (A1 do B1 prema Common European Framework of Reference for Languages (CEFR)).

Engleski, španjolski, francuski, talijanski, njemački i kineski dostupni su i u sklopu Rosetta Stone® Advantage serije (prije Tell me more) sa stupnjevima do C1.

Pristup Rosetta Stone online tečajevima omogućava se na godinu dana, a tijekom tog perioda imate neograničeni pristup svim dostupnim stupnjevima jezika. To znači da lekcijama možete pristupati koliko god želite i kad god želite.

Vrlo je bitno naglasiti da se učenje bazira na multimedijalnim interaktivnim materijalima za samostalno učenje, a ne na predavanjima. Materijali mijenjaju i umanjuju potrebu za predavačima (to ne znači da ih mogu zamijeniti u svim situacijama, ali u nekima sigurno, što pokazuje naše i svjetsko iskustvo). U nekim situacijama je to velika prednost – npr., tečaj prepoznaje izgovor, pa se neka riječ, fraza, dijalog i sl. može vježbati neograničeno, dok je rad s profesorima za takve slučajeve puno skuplji i nepraktičniji.

Na početku pristupa preporučujemo polaganje tzv. placement testa na osnovi kojeg se polazniku kreira program s lekcijama odgovarajućeg stupnja. Alternativno, polaznik sam može odrediti što želi učiti i na kojoj razini. Tijekom pristupa, program i stupanj je moguće samostalno promijeniti, što znači da je cjelokupno gradivo dostupno cijelo vrijeme. Iskustva pokazuju da se uz dva sata učenja tjedno, ovom metodom može napredovati i do nekoliko stupnjeva godišnje.

Pred kraj pristupa, polaznik može polagati Language Achievement test, a na osnovu postignutih rezultata dobit će diplomu o postignutom uspjehu.

Važno je napomenuti da su Rosetta Stone tečajevi trenutno najnapredniji online materijali za učenje ove vrste u svijetu i online tečajevi koji su dostupni besplatno ili uz znatno nižu cijenu se ne mogu mjeriti s njima.

Kao posebnost, ističemo sustav prepoznavanja izgovora i pripadajućih vježbi (dijalog, vježbe izgovora pojedinih riječi ili fraza itd.).

Za razliku od većine online tečajeva koje možete pronaći na tržištu, Rosetta Stone tečajevi uključuju:

  • stotine sati materijala - dovoljno za dugotrajno, višegodišnje učenje
  • fleksibilnost online učenja – učite kada i gdje želite, koliko imate vremena i vlastitim tempom, ovisno o iskustvu i potrebama
  • više stupnjeva jezika – ukoliko zaključite da odabrani stupanj nije primjeren vašem predznanju, u bilo kojem trenutku ga možete promijeniti;
  • mogućnost prilagodbe programa svakom pojedinom polazniku;
  • vježbe izgovora – lekcija prepoznaje što ste izgovorili i koliko dobro i na osnovi toga usmjerava daljnje učenje;
  • multimedijalne i interaktivne sadržaje – angažirajuće vježbe potiču usvajanje novog jezika;
  • uključene edukativne igre - čine učenje zanimljivim, a donose pozitivne rezultate;
  • testove usklađene sa svjetski priznatim standardima;
  • uvjerenje o postignutom stupnju – ovisno o postignutim rezultatima;
  • mogućnost kombiniranja s online i učioničkim predavanjima.

Neke od prednosti metode možete pronaći i ovdje: http://www.edukacija.net/sadrzaj/o-e-learningu/prednosti-metode-tell-me-more-online.

Naša i svjetska iskustva pokazuju da online učenje jezika, uz pravilno korištenje, po kvaliteti ne zaostaje za uobičajenim učioničkim tečajevima. S obzirom na mogućnost višestrukog ponavljanja gradiva i raznovrsnost aktivnosti, a pogotovo u kombinaciji s drugim metodama, kvaliteta online edukacije i usvojeno znanje može biti znatno veće od klasičnih oblika učenja jezika.

Cijelu ponudu možete pronaći na stranicama portala, a na njima možete napraviti i prijavu:

http://www.edukacija.net/strani-jezici-katalog/rosetta-stoner-foundations

http://www.edukacija.net/strani-jezici-katalog/rosetta-stone-advantage-online-tecajevi-stranih-jezika

Broj licenci po cijeni od 680 kn (60% popusta!) je ograničen, stoga požurite s prijavom!

Ne zaboravite, na Facebooku vas čeka još iznenađenja.

 

Slični članci

Iako je online učenje jezika relativno novi način stjecanja znanja, on donosi čitav niz prednosti u odnosu na klasična predavanja u učionici. U ovom članku donosimo najvažnije prednosti online učenja u odnosu na učioničko učenje i na učenje uz pomoć CDa.

Rosetta Stone® je rješenje za online učenje stranih jezika, od početnih do naprednijih stupnjeva (prema Common European Framework of Reference for Languages (CEFR)).

Rosetta Stone® je rješenje za online učenje stranih jezika, od početnih do naprednijih stupnjeva (prema Common European Framework of Reference for Languages (CEFR)).

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.