Imate žicu za učenje?

Učionički program

Asistent voditelja ureda je osoba odgovorna za upravljanje i koordinaciju dnevnog rada ureda. Glavni zadaci uključuju: pružanje podrške kandidatima, zaprimanje pošte, arhiviranje elektroničkih dokumenata i pisanje službenih pisama. Dodatni zadaci uključuju: analizu pristiglih ponuda od strane tvrtke, pretraživanje i analizu javne nabave, praćenje i rješavanje nesporazuma.

Učionički program

Potražnja za turističkim uslugama stvara potrebu za obukom visoko kvalificiranih stručnjaka koji mogu zadovoljiti rastuća očekivanja klijenata. Koordinator u turizmu je osoba koja se bavi stvaranjem i provedbom turističkih proizvoda kao i pružanjem turističkih usluga. Zadaci uključuju istraživanje zahtjeva i stvaranje turističkih usluga za domaće i inozemne kupce. Sveobuhvatni modul priprema stručnjake s iskustvom u turističkim organizacijama i njihovom djelovanju.

Učionički program

Program Stručnjak za EU fondove u trajanju od 80 školskih sati nastave, osposobljava Vas da na stvarnim primjerima iz prakse naučite pripremati, prijaviti i provesti projekte koji su sufinancirani sredstvima EU. 

Na kraju programa pristupate certifikacijskom ispitu nakon čega stječete stručnu diplomu. Zvanje stručnjaka za EU fondove upisuje se u Vaš Europass.

Specijalist za ljudske potencijale  odgovoran je za zapošljavanje,  odabir, intervjuiranje i postavljanje zaposlenika.

Za vrijeme trajanja tečaja polaznici će naučiti stručni rječnik, definicije, modele i teorije potrebne za rad u ovoj struci, kao i komunikaciju s prijaviteljima i suradnicima u ljudskim potencijalima. Tečaj sadrži vježbe i predavanja korisna za upravljanje ljudskim potencijalima kao i za sve one koji žele raditi s drugim ljudima.

Specijalist za ljudske potencijale obavlja sljedeće aktivnosti:

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.