Imate žicu za učenje?

Skica web stranice u bilježnici pored mobitela
Naučite kako dizajnirati svoju web stranicu pomoću online tečaja o web dizajnu uz promotivni popust od 40%.
Otkrijte i istražite uzbudljivi svijet web dizajna i tehnologija izrade web stranica.
Snimka ekrana Skillsoft online tečaja s hrvatskim titlovima
Skillosft online tečajevi od sada imaju i titlove na hrvatskom. Ne propustite nove promotivne cijene svih Skillsoft kolekcija online tečajeva.
Upoznajte se s jednim od najpopularnijih programskih jezika za izradu web stranica i ne propustite promotivni popust od 40% za e-učenje Programski jezik PHP.
PHP programski jezik otvorenog koda popularan je open source skriptni jezik namijenjen za web development.
ekran računala prikazuje javascript kod
Istraži našu promotivnu ponudu i nauči jedan od najpopularnijih programskih jezika za razvoj interaktivnih web stranica.
U ovom edukacijskom programu upoznat ćete se s programskim jezikom JavaScript i učit ćete o njegovoj raznovrsnoj uporabi. JavaScript je dinamični programski jezik i najčešće se koristi u razvoju web stranica i web aplikacija. Edukacijski program je na engleskom jeziku i sastoji se od online video lekcija, testova za provjeru znanja, snimki predavanja uživo (Bootcamp), online knjiga i audio knjiga, testnih okruženja s praktičnim zadacima (Practice Lab), testova za određivanje razine poznavanja programskog jezika (Skill Benchmark). Program je podijelje... više
Timski rad
Za kraj godine pripremili smo promotivni popust od 15% za programe e-učenja PMP (Project Management Professional) i CAPM (Certified Associate in Project Management).
Promotivna ponuda 197€
Samostalno i brzo izradite profesionalnu prezentaciju, test ili snimku predavanja uz pomoć modernih i jednostavnih iSpring alata.

Ovaj program osmišljen je za ljude koji ne rade analizu podataka, ali rade sa samim podacima, i koji shvaćaju da je način povezivanja s podacima od vitalnog značaja. Program se sastoji od 4 x 3 sata online predavanja tijekom kojih ćete se upoznati s pojmovima i pojmovima znanosti o podacima (data science), razumjeti što znači raditi u data-driven culture organizaciji, naučiti identificirati uobičajene probleme u prikupljanju i analizi podataka, naučiti interpretirati vizualizacije podataka kako bi se donosile strateške odluke. Program je na engleskom jeziku i dio kolekcije... više

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.