Imate žicu za učenje?

Online tečajevi stranih jezika za tvrtke praktično su rješenje za usavršavanje poslovne komunikacije na stranim jezicima.
Online tečajevi goFLUENT za e-učenje 12 stranih jezika.
Ruka slaže kockice s ikonama koje prikazuju meke vještine
Usavršite meke vještine uz e-učenje Ciklus vještina zaposlenika 21. stoljeća.

Classification with Python Live Course je online tečaj koji sadrži 4 sesije naprednih online predavanja o modelima klasifikacije u programskom jeziku Python.

U dvije sesije Asynchronous JavaScript online predavanja predavači će demonstrirati korištenje funkcija povratnog poziva u JavaScriptu (callback funkcije), Promise objekt u JavaScriptu i naprednije rješenje The Observable.

Iustracija sučelja računala i ikona programskih jezika
Kako svladati osnovne koncepte programiranja i pripremiti se za napredne vještine u razvoju softvera? Istražite online edukaciju Developer Fundamentals.
U online edukacijskom programu Developer Fundamentals steći ćete temeljna znanja o razvoju softvera i namijenjen je developerima početnicima.
Radni tim za stolom
Zanimanje koje je postalo neizostavno u tvrtkama koje se bave razvojem digitalnih proizvoda. Saznajte više o online edukaciji za product ownere.
U online edukacijskom programu Scrum Team Member to Scrum Product Owner steći ćete potrebna znanja o Agile metodologiji i vođenju projekata u razvoju softvera.
Digitalni prikaz ikona
Što rade product manageri i zašto su nužni za uspješan razvoj proizvoda? Predstavljamo program e-učenja Product Management Journey.

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.