Imate žicu za učenje?

Izvrsna ponuda kandidatima za PMI certifikate

Kandidati koji se spremaju osvojiti jedan od PMI certifikata, Project Management Professional (PMP) ili Certified Associate in Project Management (CAPM), mogu do kraja godine u Cogniti upisati Pripremnu radionicu za stjecane PMP i CAPM certifikata uz 25% nižu cijenu.

Akcija se odnosi na radionicu koja će se održati od 25.1. do 15.2.2016. i na sve kandidate koji se prijave i uplate trening do 31.12.2015. Uz uračunat popust, cijena radionice za jednokratnu uplatu je 3.150,00 Kn + PDV, a za obročnu (3 rate) je 3.465,00 Kn + PDV.

Pripremna radionica za PMP i CAPM certifikate namijenjena je svima koji se vođenjem projekata bave profesionalno i pokušavaju dostići razinu izvrsnosti Project Management Professional ili Certified Associate in Project Management certifikatom, kao i za kandidate koji posjeduju certifikat, a radi njegovog zadržavanja moraju prikupiti dovoljan broj novih PDU.

► Prijava na radionicu
 

Organizacija treninga
U radionici je 8 sati stručnih predavanja i 49 sati e-learning sadržaja.

Termini predavanja
Stručna predavanja (online i u učionici) podijeljena su u četiri sesije tijekom četiri tjedna. Osim predavanja, korisnik dobije i tromjesečni pristup snimkama održanih predavanja, radne materijale u elektronskom obliku i online podršku predavača tijekom 90 dana.

  • predavanje 1/4: ponedjeljak, 25.1.2016. / 17:00 - 19:00 (učionica)
  • predavanje 2/4: ponedjeljak, 1.2.2016. / 17:00 - 19:00 (online)
  • predavanje 3/4: ponedjeljak, 8.2.2016. / 17:00 - 19:00 (online)
  • Predavanje 4/4: ponedjeljak, 15.2.2016 / 17:00 - 19:00 (učionica)

E-learning sadržaj (PMBOK® Guide - Fifth Edition-aligned)
Radionica uključuje jednogodišnji (neograničen) pristup multimedijalnim i interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje na engleskom jeziku, pristup online simulaciji certifikacijskog ispita (TestPrep) i online testovima za samoprovjeru znanja. Svih 28 e-learning tečajeva kandidatu donose ukupno 49 PDU / Contact hours.

Za pregled uključenih e-learning sadržaja, prijave i ostale informacije posjetite stranicu ili nam se javite na tel. +385 (0)1 6558 440 ili putem e-pošte.

Slični članci

Radionica je namijenjena svima koji se vođenjem projekata bave profesionalno i pokušavaju dostići razinu izvrsnosti Project Management Professional, Certified Associate in Project Management ili Agile Certified Practitioner certifikatom, kao i za kandidate koji već posjeduju certifikat, a radi njegovog zadržavanja moraju prikupiti dovoljan broj novih PDU bodova. Program obuhvaća 4 online predavanja i 33 e-tečaja ovjeren od strane PMI organizacije kao PMBOK® compliant koji donose 36 PDU / Contact hours.

Program je baziran na multimedijalnim, interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje na engleskom jeziku. Program sadrži jednu ili više serija tečajeva koji zajedno čine povezanu i zaokruženu cjelinu.

Prva ovogodišnja grupa Pripremne radionice za stjecanje PMP/CAPM certifikata ovaj je tjedan krenula s radom, a mi najavljujemo sljedeću grupu koja će s prvim predavanjem započeti 6. ožujka u 17:00.

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.