Imate žicu za učenje?

Priprema za PMP - u potpunosti online!

S obzirom na epidemiološku situaciju, sljedeća Pripremna radionica za stjecanje PMP i CAPM certifikata će biti cijela online. I do sada je glavni dio edukacije sadržan u sklopu e-tečajeva, a predavanja prenošena online, ali do daljnjega se početno i završno predavanje ne održavaju u učionici.

Termin edukacije ostaje isti, prvo online predavanje počinje u ponedjeljak, 20. travnja 2020. u 17:00

Edukacija se sastoji od jednogodišnjeg pristupa multimedijalnim interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje i 4 predavanja online u ukupnom trajanju od 8 sati koja se održavaju ponedjeljkom u isto vrijeme. 

E-learning dio programa je usklađen s PMI metodologijom i akreditiran od strane PMI udruge, što znači da donosi 36 PDU bodova i kontakt sate akreditirane edukacije, što je preduvjet za stjecanje PMP i CAPM certifikata. Program je isti, bez obzira radi li se o pripremi za PMP ili CAPM. Razlika je u preduvjetima za stjecanje certifikata koje propisuje PMI, a moguće i u razini složenosti pitanja na ispitu.

Više informacija o programu i prijavnicu potražite na ovom linku.

Slični članci

Radionica je namijenjena svima koji se vođenjem projekata bave profesionalno i pokušavaju dostići razinu izvrsnosti Project Management Professional, Certified Associate in Project Management ili Agile Certified Practitioner certifikatom, kao i za kandidate koji već posjeduju certifikat, a radi njegovog zadržavanja moraju prikupiti dovoljan broj novih PDU bodova. Program obuhvaća 4 online predavanja i 33 e-tečaja ovjeren od strane PMI organizacije kao PMBOK® compliant koji donose 36 PDU / Contact hours.

Program je baziran na multimedijalnim, interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje na engleskom jeziku. Program sadrži jednu ili više serija tečajeva koji zajedno čine povezanu i zaokruženu cjelinu.

Program je baziran na multimedijalnim, interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje na engleskom jeziku. Program sadrži jednu ili više serija tečajeva koji zajedno čine povezanu i zaokruženu cjelinu.

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.