Imate žicu za učenje?

Aktivnosti koje najbolje stimuliraju mozak u kućnoj izolaciji

Bez sumnje, virus COVID-19 posve je promijenio našu svakodnevicu i rutinu. Sigurno provodite puno više vremena u kući, možda čak i radite od kuće. Ali kao društvo, bili smo naviknuti na život u pokretu. Kako se sada, kada smo primorani boraviti u kući, prilagoditi na novonastalu situaciju i izbjeći monotoniju?

Možete pokušati napraviti kratke predahe od monotonije i u svakodnevicu uvrstiti aktivnosti koje stimuliraju Vaš mozak. Kako? Potražite ideje i inspiraciju u blogu Feeding Your Brain at Home na stranici Skillsoft Blog Post: Have a Plan: Business Continuity During a Global Crisis:

https://www.skillsoft.com/blog/2020/04/feeding-your-brain-at-home/

 

Slični članci

Pozivamo vas na besplatan webinar Just Listen: Tips from a Former FBI Negotiation Trainer on How to Get Through to Anyone koji će se održati 9.7.2014. u 18:00.

Pozivamo vas na besplatan webinar koji će održati Dan Pontefract (Chief Envisioner, TELUS), koji će se održati 17.7.2014. u 20:00.

Nekoliko vodećih časopisa i organizacija ponovo je proglasilo Skillsoft vodećim svjetskim ponuđačem edukacijskih rješenja!

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.