Imate žicu za učenje?

Donosimo vam Business Continuity Bundle!

Cognita i Skillsoft donose vam Business Continuity Bundle!

U ovo vrijeme nestabilnosti i nesigurnosti dok zajedničkim snagama radimo na sprečavanju širenja virusa COVID-19, od velike nam je važnosti našim partnerima, klijentima, korisnicima i suradnicima omogućiti i osigurati alate za učinkovit rad. Cognita i Skillsoft osmislili su rješenja za Vas i Vaše zaposlenike kako bismo vam olakšali uvjete za rad u ovoj globalnoj krizi.

Naš partner Skillsoft omogućio nam je pristup ovim korisnim izvorima:

 • Skillsoft YouTube Channel & Playlist: Business Continuity Playlist

  Kanal na kojem možete pronaći kratka videa u trajanju do 5 minuta zanimljivih sadržaja poput: Načela kriznog upravljanja, Upravljanje virtualnim timovima, Potpora članovima tima kod rada na daljinu i mnogi drugi.

 

 • Skillsoft Blog Post: Have a Plan: Business Continuity During a Global Crisis

  Na ovoj mrežnoj stranici moći ćete pronaći mnoštvo korisnih objava s aktualnim temama kako se nositi s poteškoćama i izazovima u poslovnom okruženju za vrijeme globalne krize u kojoj se nalazimo.
   
 • Business Continuity Learning Center

  Ova mrežna stranica nudi pristup stručnoj literaturi s nekoliko različitih tema: korporativni management, IT procesi, komunikacija na daljinu, upravljanje timovima, edukacijska videa o kontinuitetu poslovnih procesa (Business continuity).

Tvrtkama i kompanijama nudimo i pristup na kanal Skillsoft Business Continuity Bundle/Channel preko Percipio sustava za e-učenje. Popis e-tečajeva i drugih resursa uključenih u kolekciju preuzmite ovdje. Pristup je posve besplatan u periodu do 60 dana. Ako želite direktan pristup ovom vrlo korisnom paketu pošaljite Vaš upit na mail: info@cognita.hr. Javit ćemo Vam se povratno u najskorije vrijeme.

Dok zajednički rješavamo izazove koji su pred nama, pozivamo Vas da nam se obratite s Vašim pitanjima ili drugim korisnim informacijama.

Vaši Cognita tim i Skillsoft

#StaySafe

Slični članci

Predstavljen sustav Vocational Competence Certificate i certifikacijski program Stručnjak za EU fondove...

Cognita od rujna 2016. sudjeluje kao partner na Erasmus+ projektu "Promote Work Based Learning", a nedavno je sve zainteresirane pozvala na suradnju i zamolila za pomoć u provedbi projekta.

Rezervirajte datum za Cognitinu 5. konferenciju o e-učenju 1. listopada 2019!

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.