Imate žicu za učenje?

Crni petak: iSpring po odličnim cijenama!

Globalni lider u ponudi softvera za razvoj sadržaja za e-učenje iSpring pripremio je promotivnu ponudu za nadolazeći Black Friday i Cyber Monday.

Najprodavaniji alat, iSpringSuite Max, tom će prigodom biti dostupan po najpovoljnijoj cijeni koja je u ponudi samo jednom godišnje.

Redovna cijena jednogodišnje pretplate za iSpring Suite Max iznosi 870 Eura, a u sklopu ove ponude dostupna je za samo:

  • 490 Eura: Black Friday ponuda, odnosno tijekom perioda 22.-28.11.2021.
  • 580 Eura: Cyber Monday ponuda, samo na dan 29.11.2021.

 

U ponudi je još jedna promotivna cijena za jednogodišnju pretplatu za iSpringSuite Max s licencama za tri autora. Umjesto 2.610 Eura, Black Friday ponuda za ovaj proizvod iznosi 1.270 Eura.

Zbog vremenskog ograničenja ponude, moguća su samo plaćanja kreditnom karticom ili Paypalom.

Najtraženiji iSpring proizvodi su:

  • iSpring Suite i iSpring Suite Max su autorski alati za izradu online tečajeva i raznih materijala za učenje. Alati su dodatak u programu PowerPoint koji pomaže u izradi kvalitetnih interaktivnih tečajeva, a sve u poznatom PowerPoint okruženju. Prednost ovog integralnog proizvoda je ta što obuhvaća više raznovrsnih alata: biblioteka, online mjesto za pohranu, alat za izradu interaktivnih kvizova, alat za snimanje i uređivanje videa i videoprikaza zaslona, pretvaranje prezentacije u You Tube video ili MP4 format i mnoge druge.
  • iSpring Presenter je također autorski alat za izradu online tečajeva. Obuhvaća manje alata i mogućnosti od iSpring Suitea, ali radi se o vrlo korisnom dodatku Power Pointu koji ne zahtijeva predznanje u izradi e-učenja i sadrži sve što vam je potrebno za samostalno kreiranje online tečaja te alate za izradu kvizova s 14 tipova pitanja i izradu video lekcija.
  • iSpring QuizMaker je profesionalni alat za izradu interaktivnih provjera znanja. Sadrži 14 tipova pitanja: hotspot, sekvence, povezivanje, esej, banka riječi, Likertova ljestvica, drag-and-drop i druga.

Više o svim alatima možete pročitati u kratkoj brošuri, a ispod se nalaze još neke poveznice koje bi Vas mogle zanimati:

Za sva pitanja o iSpring proizvodima i gornjoj ponudi, kontaktirajte tvrtku Cognita na info@cognita.hr ili +385 1 6558 440.

Slični članci

Pridružite nam se na online prezentaciji alata za e-učenje tvrtke iSpring u srijedu, 20. listopada, u 11 sati. Sve sudionike očekuje posebna promotivna ponuda bestseller proizvoda.

Naš partner iSpring pripremio je promotivnu ponudu u prosincu za svoj najprodavaniji alat za e-učenje. U periodu od 20. do 31. prosinca možete kupiti tromjesečnu licencu za iSpring Suite Max za samo 42€ + PDV! 

Pozivamo vas na besplatan webinar o razvoju sadržaja za e-učenje korištenjem iSpring alata koji će se održati 24.2.2022. u 18:00 sati.

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.