Imate žicu za učenje?

Spektakularni efekti coachinga

Coaching je danas u Hrvatskoj, iako ponešto kasnimo za razvijenijim ekonomijama, dosegao pristojnu razinu poznatosti.

Coachevi i coaching organizacije više ne moraju uvjeravati naručioce da coaching djeluje, i da daje, ponekad spektakularne i dugotrajne efekte, a većini slučajeva vrlo dobre rezultate.

No naručitelji coachinga, sponzori, menadžment, ljudski resursi u organizacijama, često imaju puno nedoumica i neriješenih pitanja.

Kako odlučiti je li coaching najbolja solucija u pojedinom slučaju? Kako odabrati coacha? Kako osigurati da coaching u stvarnosti proizvede tražene rezultate?

Odgovore na ova pitanja daje coach Renata Takač Pejnović, jedan od dva voditelja programa 'Biti coach' koji organiziramo  već šestu godinu zaredom.

Članak u cijelosti potražite na stranici časopisa Lider, a sve detalje o programu 'Biti Coach' pronaći ćete na stranicama:

http://biti.coach.hr/
i

http://www.edukacija.net

Podsjećamo vas i na akciju časopisa Lider i Cognite, kojom vas darujemo s tri vrijedne stipendije kod upisa ovog certifikacijskog programa, koji će početi u veljači 2016. Više detalja potražite ovdje: http://www.cognita.hr

Za dodatne informacije o programu javite se u Cognitu na tel. 01 6558 440 ili putem e-pošte.

Slični članci

U veljači 2016. počinje s radom šesta generacija polaznika cerfificiranog programa za coaching profesiju. Prvu blok radionicu održavamo u Zagrebu, 19. i 20.2.2016. (petak i subota), od 9:00 sati.

Donosimo vam tekst posvećen rasvjetljavanju razlike između 'feel-good' mudrosti usmjerenih tzv. 'pozitivnom razmišljanju' i pozitivne psihologije...

Coaching u većini slučajeva zamišljamo kao razvojni proces u kojem su uključene dvije osobe (coach i klijent), ili, kako to još volimo reći, odnos „jedan na jedan“. A što je i kako izgleda timski coaching?

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.