Imate žicu za učenje?

Rane prijave za program Biti coach

Nova generacija certifikacijskog programa Biti coach kreće u listopadu 2018., a ranim upisom do kraja lipnja stječete pravo na odličan popust od više od 25%! Program Biti coach vas osposobljava za samostalnu karijeru coacha, a uspješnim prolaskom kroz program i položenim završnim ispitom stječete međunarodno priznati EMCC certifikat, kao i certifikat Cognite.

Glavni dio programa čini osam radionica uživo koje se izvode petkom i subotom, u pravilu jednom mjesečno. Prva radionica je na rasporedu 19. i 20. listopada. Po završetku ovih radionica, slijedi dan integracije i certifikacije. Osim radionica, u sklopu programa polaznici imaju intenzivnu coaching praksu i to na različite načine: s voditeljima programa, u ulozi coacha s drugim polaznicima, coaching praksa u ulozi korisnika coachinga s drugim polaznicima te coaching praksa s klijentima, izvan programa.

 

Tijekom programa, od polaznika se očekuje i samostalan i grupni rad između radionica koji se očituje putem individualnih i grupnih zadataka, sadržaja za e-učenje, čitanja odabrane literature na hrvatskom i engleskom jeziku (knjige, dokumenti, istraživanja, stručni članci...). Također, tijekom cijelog programa, polaznicima su voditelji dostupni za sva pitanja, razmjenu iskustava, učenja i svjetskih trendova.

Ukupno trajanje programa je 10-12 mjeseci, ovisno o coaching praksi.

Po čemu je ovaj program drugačiji od drugih?

 • Imamo male grupe – do najviše osam polaznika.
  Unutar predviđenog vremena male grupe polaznika nam omogućavaju posvećenost svakom polazniku pojedinačno, te organizaciju predavanja i prakse koja ne opterećuje sudionike.
 • Naš program obiluje coaching praksom. 
  Na razini grupe – na zajedničkim radionicama, te pojedinačno – na obaveznim međuradionicama. Uz to, praksu provodimo i s pravim klijentima i uz mentoring i superviziju trenera.
 • Program ima coaching u fokusu.
  Za razliku od sličnih programa koji polaznike podučavaju coachingu kroz ili business ili life coaching, naš program se bazira na cjelovitosti coachinga i svim njegovim segementima.
 • Naši treneri su vrlo iskusni no, s obzirom na pristup, uvelike različiti coachevi.
  U takvom okruženje polaznika potičemo da samostalno odabere ili razvije vlastiti stil coachinga.
 • Ovaj program je cjelovit. 
  Prolaskom kroz program polaznik je osposobljen za samostalnu coaching praksu. Naši treneri coachevi polazniku pružaju jamstvo osposobljavanja za samostalnog i odgovornog coacha.
 • Potičemo feedback polaznika i interaktivno učenje.
  Veliku pažnju posvećujemo interakciji, prilici za pitanja i feedbacku na rad polaznika i grupe radi osiguranja optimalnog napretka i učenja.
 • Ovaj program donosi promjenu!
  Generacijama imamo pozitivne ocjene naših polaznika – polaznik je zadovoljan programom i trenerima. U opisima programa najčešće čujemo kako im je on donio pozitivne (nekima i velike) promjene u životu i karijeri.
 • Program je u finalnoj fazi akreditacije kod EMCC-a.
  EMCC (European Mentoring and Coaching Council) je krovna europska organizacija koja promiče razvoj poslovne izvrsnosti u coachingu kroz usvajanje i promicanje najviših međunarodnih i europskih standarda i najboljih praksi coaching profesije. 
  Edukacija 'Biti coach' je u finalnoj fazi akreditacije, što znači da polaznici koji program počinju u jesen dobivaju diplomu s akreditacijom EQA EMCC-a. 

Predbilježbe i dodatne informacije možete pronaći na stranicama edukacija.net ili nam se možete javiti telefonski na broj 01 6558 440 ili putem e-pošte info@cognita.hr.

Vidimo se!

Slični članci

U veljači 2016. počinje s radom šesta generacija polaznika cerfificiranog programa za coaching profesiju. Prvu blok radionicu održavamo u Zagrebu, 19. i 20.2.2016. (petak i subota), od 9:00 sati.

Coaching je danas u Hrvatskoj, iako ponešto kasnimo za razvijenijim ekonomijama, dosegao pristojnu razinu poznatosti...

Donosimo vam tekst posvećen rasvjetljavanju razlike između 'feel-good' mudrosti usmjerenih tzv. 'pozitivnom razmišljanju' i pozitivne psihologije...

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Aktualni programi

Kombinirani (blended) program
Učionički program