Imate žicu za učenje?

Kako upravljati stresom u Vašem timu

Na mrežnoj stranici Business Continuity Learning Center možete pronaći mnoštvo korisnih objava s aktualnim temama kako se nositi s poteškoćama i izazovima u poslovnom okruženju za vrijeme globalne krize u kojoj se nalazimo.

Naša današnja preporuka je Kako upravljati stresom u Vašem timu.

Pandemija virusa COVID-19 unijela je neravnotežu kako u našu svakodnevicu tako i u naše poslovanje. Ono se više ne odvija na ustaljeni način na koji su poslodavci i zaposlenici naviknuti. Sve to dovodi do visokih tenzija unutar timova. U ovom trenutku je vrlo važno biti veoma osjetljiv prema potrebama svog tima. Voditelji timova će u ovim izazovnim trenutcima htjeti dodatnim trudom umanjiti stresne situacije među članovima tima. Zaposlenici se obraćaju svojim nadređenima za sigurnost u nesigurnom vremenu. Vaša reakcija će biti ključna, a neke od načina na koje možete pomoći pročitajte u članku koji možete pronaći na ovoj poveznici:
https://www.skillsoft.com/blog/2020/03/how-to-manage-stress-on-your-team/

Slični članci

U ovo vrijeme nestabilnosti i nesigurnosti od velike nam je važnosti našim partnerima, klijentima, korisnicima i suradnicima omogućiti i osigurati alate za učinkovit rad. U suradnji s partnerima iz Skillsofta pripremili smo rješenja za vas.

Cognita Vam poklanja e-učenje „Vođenje tima u krizi i rad od kuće“, namijenjeno kako voditeljima timova koji prelaze na većinski rad od kuće, tako i svima koje pojedine teme zanimaju. E-učenje se sastoji od šest video lekcija i sedme završne koje objavljujemo dnevno.

"Uloga voditelja u krizi" prva je video lekcija e-tečaja "Vođenje tima u krizi i rad od kuće" koj

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.