Imate žicu za učenje?

Vođenje tima u krizi: Organizacija virtualnih timova

"Organizacija virtualnih timova" druga je video lekcija e-tečaja "Vođenje tima u krizi i rad od kuće" koji je namijenjen kako voditeljima timova koji prelaze na većinski rad od kuće, tako i svima koje pojedine teme zanimaju.

Lekcija govori o dodatnim izazovima koje pred voditelja postavlja vođenje virtualnih timova, te kako odgovoriti na te izazove kako biste svojim timovima omogućili da budu što efikasniji i kreativniji.

Kompletno e-učenje sastoji se od ukupno sedam lekcija, a u narednima ćemo govoriti o alatima i tehnologiji, savjetima za efikasan rad od kuće i drugim temama iz ovog područja. Ako još niste uspjeli pogledati prvu lekciju pod naslovom "Uloga voditelja u krizi" ili još se želite vratiti, možete to učiniti ovdje. Vjerujemo da će vam i ova današnja lekcija, i cjelokupno e-učenje biti od koristi!

Slični članci

U ovo vrijeme nestabilnosti i nesigurnosti od velike nam je važnosti našim partnerima, klijentima, korisnicima i suradnicima omogućiti i osigurati alate za učinkovit rad. U suradnji s partnerima iz Skillsofta pripremili smo rješenja za vas.

Cognita Vam poklanja e-učenje „Vođenje tima u krizi i rad od kuće“, namijenjeno kako voditeljima timova koji prelaze na većinski rad od kuće, tako i svima koje pojedine teme zanimaju. E-učenje se sastoji od šest video lekcija i sedme završne koje objavljujemo dnevno.

"Uloga voditelja u krizi" prva je video lekcija e-tečaja "Vođenje tima u krizi i rad od kuće" koj

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.