Imate žicu za učenje?

50. PMP radionica!

Najavljujemo novu, pedesetu po redu grupu Pripremne radionice za stjecanje PMP/CAPM certifikata kojom je moguće steći čak 56 PDU / kontakt sati! Edukacija kreće učioničkim predavanjem u ponedjeljak, 19. ožujka 2018. od 17:00-19:00. Kao i do sada, edukacija se sastoji od jednogodišnjeg pristupa akreditiranim e-tečajevima za samostalno učenje i 4 predavanja u ukupnom trajanju od 8 sati koja se održavaju ponedjeljkom u isto vrijeme. Zbog predstojećih praznika, iznimno će jedno predavanje biti pomaknuto o čemu ćemo sve sudionike obavijestiti na vrijeme. 

Prijave na radionicu već su krenule, a prijaviti se možete na ovoj stranici.

Podsjetimo, program Pripremna radionica za stjecanje PMP i CAPM certifikata je namijenjena svima koji se vođenjem projekata bave profesionalno i namjeravaju steći certifikat Project Management Professional ili Certified Associate in Project Management certifikatom, za kandidate koji već posjeduju certifikat, a radi njegovog zadržavanja moraju prikupiti dovoljan broj novih PDU bodova, ali i sve ostale koji se profesionalno bave vođenjem projekata.

Program obuhvaća 8 sati predavanja tijekom 4 susreta i multimedijalne, interaktivne e-learning tečajeve na engleskom jeziku tvrtke Skillsoft (www.skillsoft.com). Predavač je polaznicima dostupan putem maila i diskusijskih grupa tijekom tri mjeseca. Osim podrške predavača, polaznicima je tijekom godine dana dostupan mentor na engleskom, putem chata i poruka.

U program je uključena i online simulacija ispita, tzv. TestPrep. TestPrep sadrži veliki broj pitanja, što znači da ga se može koristiti višestruko na jedan od dva načina – study mode (nakon svakog pitanja, polaznik dobiva odgovor) i test mode (polaznik odgovara na pitanja redom i tek na kraju dobiva konačni rezultat).

Predavanja se uobičajeno izvode tijekom četiri ponedjeljka, prvo i zadnje u učionici, dok su drugo i treće online (prenosi se slika ekrana predavača, glas predavača i polaznika – u tom smislu je predavanje interaktivno, a po potrebi video i drugi alati). U slučaju kad je polaznicima nemoguće dolaziti u Zagreb, prvo i zadnje predavanje također prenosimo online.

Glavninu znanja i pripremu za ispit polaznici stječu kroz e-learning tečajeve koji pokrivaju cijelo gradivo obuhvaćeno ispitom. Na predavanjima se daje pregled certifikacije, prolaze primjeri iz prakse, pojašnjavaju složeniji koncepti, daju savjeti o vođenju projekata i pripremi za polaganje ispita itd. 

E-learning dio programa je usklađen s PMI metodologijom i akreditiran od strane PMI udruge, što znači da donosi ukupno 56 PDU bodova i isto toliko kontakt sati akreditirane edukacije, što je preduvjet za stjecanje PMP i CAPM certifikata. Program je isti, bez obzira radi li se o pripremi za PMP ili CAPM. Razlika je u preduvjetima za stjecanje certifikata koje propisuje PMI, a moguće i u razini složenosti pitanja na ispitu.

Više detalja i prijave...

Slični članci

Radionica je namijenjena svima koji se vođenjem projekata bave profesionalno i pokušavaju dostići razinu izvrsnosti Project Management Professional, Certified Associate in Project Management ili Agile Certified Practitioner certifikatom, kao i za kandidate koji već posjeduju certifikat, a radi njegovog zadržavanja moraju prikupiti dovoljan broj novih PDU bodova. Program obuhvaća 4 online predavanja i 33 e-tečaja ovjeren od strane PMI organizacije kao PMBOK® compliant koji donose 36 PDU / Contact hours.

Program je baziran na multimedijalnim, interaktivnim e-tečajevima za samostalno učenje na engleskom jeziku. Program sadrži jednu ili više serija tečajeva koji zajedno čine povezanu i zaokruženu cjelinu.

Do 31.12.2015. u Cogniti možete upisati Pripremnu radionicu za stjecanje PMP i CAPM certifikata uz 25% nižu cijenu.

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.