Imate žicu za učenje?

Besplatni tečajevi za strukovne škole

Potaknuta novonastalom situacijom, Agencija za strukovno obrazovanje obratila se svima koji učenicima i nastavnicima strukovnih škola mogu donirati digitalne sadržaje za učenje. S veseljem smo se odazvali, prvenstveno zato što smatramo da jedino solidarnošću možemo prebroditi krizu. No drugi je razlog naše uvjerenje da je pred online i učenjem i poslovanjem zaista široka budućnost, pa je dobro da učenici strukovnih srednjih škola što bolje snalaze u tom svijetu. 

Podigli smo poseban Moodle sustav za e-učenje i svim učenicima i nastavnicima strukovnih, ali i svih drugih, osnovnih i srednjih škola omogućili pristup našim online tečajevima koji su prikladni za njihovo područje interesa. Tečajevi koji su na raspolaganju su:

  • Poslovna pisana komunikacija
  • Siguran rad s računalima
  • Rad na siguran način (osnovni program)
  • Zaštita od požara
  • Prva pomoć
  • GDPR (Opća uredba o zaštiti podataka).

Tečajevi se nalaze se na portalu skole.elearning.hr, a svi dostupni sadržaji koje je osigurala Agencija i drugi dobavljači nalaze se na web stranicama nastava.asoo.hr.

Osim sadržaja za nastavnike i učenike, djelatnicima Agencije osigurali smo pristup Business Continuity Bundle/Channel sadržajima kako bismo im pomogli u ovim kriznim vremenima, a podsjećamo da nam se možete javiti ukoliko unutar organizacije imate potrebu za takvim e-tečajevima.

Ponavljamo, sadržaji koje smo postavili dostupni su svim nastavnicima i učenicima svih osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj. Pozivamo nastavnike i ravnatelje koji tečajeve žele koristiti u sklopu nastave unutar zatvorenih grupa za školu, ako žele postaviti vlastite sadržaje na sustav, ako su im zanimljivi i neki drugi naši sadržaji ili misle da bismo im mogli i drugačije pomoći da nas kontaktiraju na info@cognita.hr.

Slični članci

Predstavljen sustav Vocational Competence Certificate i certifikacijski program Stručnjak za EU fondove...

Cognita od rujna 2016. sudjeluje kao partner na Erasmus+ projektu "Promote Work Based Learning", a nedavno je sve zainteresirane pozvala na suradnju i zamolila za pomoć u provedbi projekta.

Rezervirajte datum za Cognitinu 5. konferenciju o e-učenju 1. listopada 2019!

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.