Imate žicu za učenje?

Novi e-tečaj: Poslovna pisana komunikacija

Objavili smo novi e-tečaj: Poslovna pisana komunikacija koji će vam pomoći u stjecanju znanja potrebnih za efikasnu, preciznu i jezično točnu komunikaciju u poslovnom okruženju.

Dobar dio poslovne komunikacije obavlja se pisanim putem. Jezično netočna pisana komunikacija loše utječe na sliku koju kolege i partneri imaju o nama. No pored toga, efikasnim korištenjem sredstava komunikacije, jezika i jezičnih formi možemo u velikoj mjeri utjecati i na dobro razumijevanje između poslovnih partnera, te na efikasnost same komunikacije.

E-tečaj Poslovna pisana komunikacija obuhvaća upravo teme koje nam u tome mogu pomoći – od izbjegavanja najčešćih grešaka, preko odabira sredstva komunikacije do formuliranja poruke koju prenosimo.

 

 

E-tečaj namijenjen je svima koji žele poboljšati kvalitetu svoje pismene komunikacije. Pored toga, posebno je namijenjen osobama kojima pisana riječ nije primarno sredstvo izražavanja, osobama koje imaju manje nedostatke u predznanju hrvatskog jezika, te osobama koje se slabije snalaze u pisanoj komunikaciji u poslovnom okruženju. Tečaj je prilagođen suvremenim trendovima u poslovnoj pismenoj komunikaciji, te je široko primjenjiv i koristan gotovo svakome.

Kupnjom licence po cijeni od 312,50 kn, dobivate pristup e-tečaju u trajanju od godine dana.

Tečaj prije kupnje možete besplatno isprobati, a ostale detalje i prijavnicu možete pronaći ovdje.

Slični članci

Donosimo zanimljiv tekst Marca J. Rosenberga o e-learning mitovima u kojem Rosenberg razotkriva ukupno jedanaest mitova o e-learningu.

Sve je više online sadržaja za učenje koji na različite načine prezentiraju gradivo, a zamjetno je da se jedan dio ističe kvalitetom i zanimljivošću, ali i da je velik broj tih sadržaja nekvalitetan, zamoran, neprikladan ili neučinkovit.

Bez obzira na koji se način provodi edukacija, na tradicionalan način ili korištenjem tehnologije

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.