Imate žicu za učenje?

Kako educirati i razvijati zaposlenike u novo doba

Kako nam je globalna pandemija ujedno promijenila i način učenja i razvoja, a budući da smo svi u pripremi i planovima za novu poslovnu godinu, u želji da Vam olakšamo planiranje vezano za razvoj zaposlenika, ponudu smo proširili serijom e-tečajeva Ciklus vještina zaposlenika 21. stoljeća.

E-tečajevi su nastali u suradnji s tvrtkom Avus d.o.o. koja je i nositelj programa.

Program Ciklus vještina zaposlenika 21. stoljeća sastoji se od 10 modula koji obrađuju 10 jako traženih tema važnih za rad na današnjem tržištu rada:

  • Komunikacijske vještine
  • Asertivnost i samopouzdanje
  • Učinkovito učenje odraslih
  • Postavljanje ciljeva i obavljanje poslova
  • Emocionalna inteligencija
  • Upravljanje vremenom
  • Timski rad
  • Upravljanje promjenama
  • Rješavanje sukoba
  • Kreativno rješavanje problema.

Svaki modul sadrži radni priručnik koji uključuje studije slučaja i upitnik za ponavljanje, lekciju e-učenja i upitnik procjene znanja.

Prijaviti se možete na stranicama programa, a ovdje možete pogledati kratak isječak jedne lekcije. Uočite da smo za Black Friday (26.11.2021.) osigurali poseban popust od 30%!

U nastavku poslušajte autoricu programa, M. sc. Asju Lajtman Bosilj:

O tvrtki Avus

Tvrtka Avus d.o.o. nastala je kao uspomena na jednog djeda (avus na latinskom znači djed), Andriju Kovačića, čovjeka koji je u u mirovinu otišao tek sa 86 godina nakon gotovo 70 godina radnog vijeka, tijekom kojeg je, između svih poslova, obaveza, angažmana, volonterizma, ulagao mnogo svoje energije, duha i životnog entuzijazma u odgoj i obrazovanje svojih unuka i čovjeka čiji je moto bio cjeloživotno učenje.
Upravo zato tvrtka je posvećena edukacijama zaposlenika, organizaciji i provođenju treninga, radionica i razvoja zaposlenika. 

Vizija tvrtke Avus, koja na tržištu uspješno posluje više od deset godina, je stručnim pristupom na području ljudskih potencijala, pomoći svakom zaposleniku i cijeloj tvrtki u rastu i razvoju.

Kroz sustavni pristup razvoju zaposlenika, održavanjem poslovnih edukacija za timove zaposlenika, individualnim radom s poduzetnicima i njihovim zaposlenicima doprinosimo razvoju poslovnih kompetencija za kvalitetnije obavljanje svakodnevnog posla.
 

Slični članci

Donosimo zanimljiv tekst Marca J. Rosenberga o e-learning mitovima u kojem Rosenberg razotkriva ukupno jedanaest mitova o e-learningu.

Objavili smo novi e-tečaj: Poslovna pisana komunikacija koji će vam pomoći u stjecanju znanja potrebnih za efikasnu, preciznu i jezično točnu komunikaciju u poslovnom okruženju.

Program služi kao priprema za certifikacijski ispit Certified Information Systems Security Professional (CISSP), a sastoji se od jednogodišnjeg pristupa seriji multimedijalnih interaktivnih e-tečajeva, pripremnog online testa, 5x4 sata online predavanja uživo, kolekcije online knjiga i podrške mentora. Program je na engleskom jeziku i dio kolekcije Technology & Developer Expert, što znači da su polaznicima na raspolaganju i drugi programi i resursi iz te kolekcije.

Komentari

Koraci do učenja

1Prijavi se

Prijavite se, a ako nemate korisničko ime, registrirajte se.

2Pronađi i upiši program

Pronađite edukacijske programe u Katalogu i Certifikaciji, ili koristite polje za pretragu.

3Uči

Upisani programi dostupni su u meniju Korisnik, Moji tečajevi.

»Detaljne upute

Trebate pomoć?

Trenutno nema programa koji imaju objavljene termine.